Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе абсолютно категоричен по отношение на бъдещето на полузащитника Иско, за когото пак има слухове, че може да напусне. 

„Искам Иско да бъде част от отбора и да играе в Реал до края на кариерата си! Харесвам го много и всичко, което се пише за него е абсолютна лъжа” заяви французинът преди сблъсъка с Реал Сосиедад. 

„Питате ме какво се случва с него? А какво става с всички останали? Всеки ден се интересувате от някой. Днес е Иско, друг път Асенсио, след това Себайос...В крайна сметка ние сме отбор, в който не могат всички да играят и за мен е най-трудно да определя състава” сопна се Зидан. 

Другата основна тема разбира се бе предстоящия сблъсък с ПСЖ и притеснението сред феновете, че сезонът ще се превърне в катастрофа. 

„Ние знаем кои сме, макар и в момента нещата да не се получават. Сигурен съм, че момчетата ще се раздадат максимално в предстоящите мачове. Разполагаме с отличен тим и се надявам, че ще се върнем към играта, която можем. Искам единствено да призова привържениците да ни подкрепят и съм сигурен, че това ще стане. В крайна сметка вие журналистите винаги търсите негативното, а аз позитивното” каза Зидан.