Да се гордееш с тях или да се срамуваш? Националите на Мексико отново се в центъра на вниманието в родината си, след като се забъркаха в поредния секс-скандал.

Оказа се, че цели осем от националите на страната са разпуснали в компанията на 30 проститутки, съобщава TV Notas. Това се случило след победата с 1:0 над Шотландия в контрола на 2 юни. 

Срещата бе последна за ацтеките преди участието им на предстоящото световно първенство в Русия от 14 юни до 15 юли, където те са в една група със световния шампион Германия, Южна Корея и Швеция..

Селекционерът Хуан Карлос Осорио позволил на футболистите да се приберат вкъщи при семействата си или да излязат да се забавляват. От мексиканската медия твърдят, че играчите посетили парти, на което били ангажирани 30 компаньонки, предлагащи платена любов. 

Предполага се, че осемте мексикански футболисти са били вратарят Гийермо Очоа, братята Джовани и Джонатан Дос Сантос, Марко Фабиан, Карлос Салседо, Ектор Ерера, Раул Хименес и Хесус Гаярдо.

Припомняме, че през 2011 година отново осем национални футболисти на Мексико бяха извадени от отбора, след като стана ясно, че са си извикали проститутки на базата на националния тим в Кито, преди старта на Копа Америка.