Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо удължи своя договор с клуба до лятото на 2020 година. Настоящият контракт на португалеца беше до края на следващия сезон.

Специалния стана първият мениджър на "червените дяволи", който печели трофей още в дебютния си сезон. Той дори направи "дубъл", защото грабна купата на лигата и Лига Европа.

"За мен е чест и гордост да бъда мениджър на Манчестър Юнайтед. Искам да кажа едно огромно "благодаря" на собствениците и на господин Удуърд за признанието, което имат за моята работа. Доволен съм, че те усещат, че аз съм правилният мениджър за този велик клуб", коментира Жозе.

"Ние поставихме доста високи летви - да спечелим три трофея в рамките на този сезон. Но това са стандартите, в които очаквам да се целят всички мои отбори. ние изграждаме условията за брилянтно и успешно бъдеще на Манчестър Юнайтед."

"Искам също така да благодаря на всички служители и на играчите, защото без тях това нямаше да е възможно. Обичам играчите си и за мене удоволствие, че ще вървим заедно в следващите три години. Не мога да завърша, без да съм благодарил и на феновете за тяхната подкрепа. те ме накараха да се почувствам у дома много бързо", добави Моуриньо.