Алексис Санчес ще бъде в групата на Манчестър Юнайтед за утрешния двубой с четвъртодивизионния Йоувил за ФА Къп и ще може да направи дебюта си за Червените дяволи, обяви Жозе Моуриньо. 

Все още не е ясно дали чилиецът ще бъде титуляр, тъй като Джеси Лингард и Антони Марсиал играят много силно напоследък, но със сигурност се очаква да запише минути. Конкуренцията в атака пък само радва Жозе Моуриньо. 

„В големите клубове има големи играчи и голяма конкуренция. Тези отбори са задължени да подхождат сериозно към всеки един турнир. Няма как да успееш обаче само с 11 играчи, така че има място за всички“ заяви Моуриньо. 

„Много съм доволен от прогреса на Лингард, Марсиал и Скот Мактомини, както и на останалите младоци. Нужна обаче комбинация с футболисти като Матич и Алексис, които знаят какво е да се бориш за титли. Сега имаме петима качествени атакуващи футболисти, което може само да ме радва. Санчес може да играе на всяка една позиция в атаката и съм много щастлив. Мисля, че той напусна един фантастичен клуб, за да дойде в клуб-гигант, а Мхи премина във фантастичен клуб. Сделката бе добра за всички“ добави португалецът.