Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не скри радостта си след победата над Манчестър Сити с 3:2 в дербито от 33-я кръг на английската Висша лига. Французинът се разписа на два пъти във вратата на "гражданите".

"Знаехме, че трябва да вкараме, когато губехме с 2:0. Сити обича да атакува, а не да се брани и за това трябваше по-често да проникваме в наказателното им поле. Знаех, че Матич и Ерера ме пазят. 

Радвам се, че вкарах два гола, след тях започнахме да играем по-уверено. Майкъл Карик много ми помогна в късните влизания в наказателното поле, той ми показа видео. Не исках да губим от Сити, до момента мисля за загубата през миналия сезон. 

За нашите фенове щеше да е смърт, ако бяха победили и станали шампиони. Не можех да допусна да загубим и да гледам как празнуват. На почивката си казахме, че няма какво да губим, за това да действаме смело. 

След такова второ полувреме трябва да се стараем винаги така да играем. Ако показвахме такъв футбол, сега щяхме да сме до Сити, а може и по-нависоко", каза Погба.