Мохамед Салах иска да накаже и Манчестър Юнайтед, след като досега вкара срещу всеки един от останалите отбори от топ 6. 

Утре от 14,30 предстои поредното класическо дерби на английския футбол и египтянинът се настройва да вкара отново, след като вече има фантастачните 24 гола на сметката си. 

„Помня как в предишния мач срещу тях Де Хеа направи едно страхотно спасяване, а и аз също пропуснах положение. В крайна сметка преди всеки двубой трябва да знаеш кои са слабите места на противника. Срещу Юнайтед естествено ще е трудно, тъй като Де Хеа е страхотен вратар. През този сезон те са единственият тим от топ 6, на който не съм вкарал, така че сега ще се опитам да го направя” заяви Салах, който вече наказа Ман Сити, Тотнъм, Челси и Арсенал. 

„Всеки път се опитвам да отбележа, независимо кой е съперникът. Развълнуван и очаквам с нетърпение този мач, който е по-особено от останалите” добави Салах, чийто тим при победа ще измести Червените дяволи от второто място и ще направи важна крачка към осигуряване на място в Топ 4.