Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че отборът му е имал сериозни проблеми в защитата си след равенството 3:3 с Арсенал. 

Германецът отдавна е критикуван за играта в отбрана и снощи отново се видя, че нещата не вървят, след като мърсисайдци поведоха с 2:0 и допуснаха 3 гола за 5 минути, преди все пак да докопат точка след гол на Роберто Фирмино. 

„За период от 5 минути имахме очевидни проблеми в защита. Става дума за индивидуални неточности. Не става дума за цялостните действия в наказателното поле, а за лоша преценка при втория и третия гол. Просто ги улеснихме много“ ядосваше се Клоп. 

„След трудните 5 минути реагирахме и заслужихме точката, която бе най-малкото, което трябваше да получим от мача“ добави наставникът, който бурно се зарадва след попадението и бе предупреден, че ще бъде изгонен. 

„Бях щастлив и го изразих по агресивен начин. Вече се извиних, но ако хората, които бяха зад мен трябва да се извиняват за всичко, което казаха, ще им отнеме доста повече време. В крайна сметка съм такъв и понякога реагирам странно. Нищо лошо не е станало“ каза още той.