Делио Роси има договор с Левски и продължава да бъде треньор, заяви изпълнителният директор Красимир Иванов. Той обаче призна, че тепърва "сините" ще анализират резултатите през сезона.

"Делио Роси има договор с Левски, така че той продължава да бъде треньор. Аз договорите на футболистите и треньорите не мога да коментирам публично, така че няма какво да ви кажа по темата. Въпросът не е дали ще продължим с Роси, а какво искаме да направим. Говорим си какви са причините за резултатите и когато сме готови, тогава ще ви кажем.

Смятам, че инвестицията на клуба е оправдана. Загубихме купата на България, но я загубихме ние, а не я спечели другият отбор. Усилията ни дават и добри резултати. В последната година се реализираха амбиции за развитие на клуба, а не обратното.

Няколко пъти до момента казахме, че през лятото имаме намерение да се подсилим още. Говорим за един или два трансфера, а не за раздели с основни футболисти. Участието в евротурнирите не е нещо, което решава финансовата съдба на клуба. Само участие в груповата фаза може да направи голямата разлика", каза Иванов.

Левски се нуждае от равенство срещу Верея, за да играе бараж за участие в Лига Европа.