Треньорът на Левски Делио Роси до 1 месец трябва да е готов с отчет за играта на Антонио Вутов. Въз основа на него в клуба ще решават дали да откупят правата на играча, пише "Тема спорт". Те все още се държат от Удинезе. На този клуб нападателят бе продаден в началото на 2014 година.

21-годишният футболист се завърна на "Герена" през лятото. Сините го взеха, след като той направи силна пролет в Ботев Пловдив, с който играчът спечели Купата на България. През есента Вутов бе използван най-често на десния фланг на атаката, където не успяваше да направи впечатление. През пролетта обаче Роси го пусна като нападател редом до Станислав Костов и Ривалдиньо. Вутов се справи добре в предни позиции - вкара красив гол и направи асистенция при успеха с 3:2 над Черно море на "Тича". През втората част обаче младокът си изкара червен картон, след като ритна без топка Илиас Хасани. Той бе наказан за 3 мача заради постъпката си. Вутов няма да бъде на разположение на Делио Роси за домакинството на Берое на 1 април, неделя.

Треньорът на вратарите в Левски Доменико Ботичела пък държи клубът да постигне договорка с юношеския национал Димитър Шейтанов. Италианецът харесва много качествата на 19-годишния страж, който в момента е част от селекцията на трикольорите, които участват в Елитния кръг на квалификациите за Евро 2018 във Финландия. През есента Шейтанов бе трети вратар на сините. През пролетта обаче бе изваден от мъжкия тим. Причината е, че засега синът на Георги Шейтанов отказва да продължи контракта си, който е до края на 2018-а. Ботичела иска Левски да подпише дългосрочен договор с таланта. Засега обаче клубът не успява да постигне договорка с младока.