Ръководството на Левски се отметна от решението си да отвори и сектор "Б" за контролата със Сливнишки герой заради дъжда, който започна да вали в София по обяд. Вместо това, "сините" ще отворят само вратите на сектор "А" и ще раздават дъждобрани при необходимост.

"Уважаеми привърженици, във връзка с влошените метеорологични условия в часовете преди контролата със Сливнишки герой и с оглед максималното удобство на всички посетители, за достъп ще бъде отворен само Сектор "А" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов".

Клубът е осигурил дъждобрани, които ще бъдат раздавани при необходимост на място в рамките на спортното съоръжение. Мачът срещу Сливнишки герой е с начален час 17:30 часа. Привържениците ще могат да се настанят в Сектор "А" при свободен вход, а в продажба в магазина ще бъдат и официалните фланелки на новите попълнения в "сините" редици.

Символичната церемония по представянето на отбора ще се състои 15 минути преди началото на приятелската среща", съобщават от клуба. Мачът ще бъде предаван на живо в клубния канал.