Състезателят по смесени бойни изкуства Станислав Недков говори за инцидента с негово участие, пи който той е блъснал полицейска патрулка. 

Боецът обясни своята гледна точка, като призна, че се чувства виновен, че е пратил двамата служители на реда в болница. За щастие, представителите на реда са се разминали със сериозни наранявания.

"Това е един инцидент, който за съжаление се случва често и не би трябвало да представлява някаква сензация. Ако в него не участваха специализиран автомобил и популярно лице, едва ли щеше да предизвика такъв голям интерес", коментира Стъки.

В случая има участващ и трети автомобил, който е първопричината. Автомобил с благоевградска регистрация минава на червено, забелязан е от патрулната кола и е догонен на околовръстното."

"За съжаление, патрулиращите полицаи, в желанието да санкционират нарушителя, не съобразяват, че все пак спират в пътното платно на околовръстен път, където разрешената скорост е 80 км и преминават коли с такава скорост."

"В едно от трите платна се спират автомобилите. Там няма аварийна лента, няма отбивка, в едно от платната за движение. Малко след това аз идвам от Симеоновско шосе, завивам, виждам, че има включени буркани, но няма аварийни светлини, което създава усещането у мен, че тази кола се движи. И вече, когато осъзнах, че тази кола е спряла, не можах да спра", каза още Недков.

Какво още каза той, вижте във видеото долу: