Има голяма вероятност Христо Янев да довърши сезона като наставник на ЦСКА, твърди вестник "24 часа". Доверието на феновете към Стамен Белчев рухна окончателно след загубата от Ботев, която короняса Лудогорец като шампион.

От един месец „червените“ са в уникална криза. Оставането на Белчев се приема като тотално примиренчество и подклажда слуховете за някакви задкулисни действия. Няма треньор в историята на ЦСКА, който да е запазил поста си след подобен чутовен провал.

От кандидат за титлата и купата „червените“ останаха с празни ръце. В момента се търси нов треньор, който да поеме отбора от лятото, но много от феновете настояват Белчев да бъде махнат светкавично. Главната причина за провала е разделението между българи и чужденци в съблекалнята.

Белчев открито подкрепил българите след загубата от Лудогорец и заради това имало ответна реакция. Христо Янев е на работа в ЦСКА заедно с целия си щаб от сезона, когато тимът спечели купата на България от трета дивизия и няма проблеми да води тима в оставащите четири мача, които са без значение за крайното класиране.

ЦСКА трудно ще изпусне второто място в класирането. Футболистите получиха един ден почивка след загубата в Пловдив и се събират за първа тренировка преди двубоя с Лудогорец във вторник, когато може да стане и треньорска рокада.

Има идея да се картотекира Христо Стоичков за двубоя с Лудогорец на 5 май. Камата със сигурност ще присъства, но ще надъха агитката с място на пейката. Той е свободен агент и може да бъде регистриран по всяко време.