Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази задоволство от привличането на новите попълнения Жеферсон, Роланд Алберг и Жан Бланко.

"Новите ги следим отдавна. Доволен съм, че вече са футболисти на ЦСКА. Може да вземем и още футболисти, но не на всяка цена. Знаем на кои позиции търсим играчи, но това ще остане тайна. Антон Недялков е страхотен човек и много добър футболист. Но няма незаменими хора. С привличането на Жеферсон тази зона ще бъде добре уплътнена", каза Белчев пред репортери преди заминаването на отбора за лагера в Сандански.

Специалистът се надява "червените" да направят пълноценна подготовка, за да издържат на натоварената програма през пролетния полусезон. "Искам отборът да изглежда по-компактен и да имаме по-голямо самочувствие, когато владеем топката. Пролетният полусезон ще бъде доста натоварен и най-важното сега е да направим пълноценна подготовка.

За лагера в Испания са ясни контролите с Дзянсу с треньор Фабио Капело, Спартак Москва и Динамо Киев. Пропадна контролата с Локомотив Москва и търсим още един съперник", каза още Белчев.