Офанзивният полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер заяви, че доскоро не е имал представа, че никога не е успявал да отбележи попадение във вратата на Реал Мадрид.

Както е известно, баварците гостуват утре на стадион "Сантяго Бернабеу" в полуфинален мач-реванш, след като загубиха първата среща с 1:2.

"Изписа се и се изговори много и за двата отбора. Ние ще използваме и мача в Мюнхен, за да анализираме как трябва да го направим в реванша. Видя се, че можем да създадем голови положения срещу тях. Сега трябва да ги използваме", заяви Мюлер.

"Трябва да сме алчни, да вкараме голове и да ги нараним. И тогава може да се получи един много горещ мач. Не знаех, че нямам гол срещу Реал досега. Това ме прави още по-гладен за голове утре. Но бих искал тази статистика да си остане така, ако успеем да ги елиминираме утре."

"Не искаме да говорим за съдията, за да не създаваме напрежение върху него. Целият свят видя миналата година, че отпаднахме тук след два гола от засада. Важно е съдията да не се поддаде от натиска на феновете. Но той е спортист като нас. Никой съдията не иска да се говори за него след мача", добави Томас.