Полузащитникът на Байерн Мюнхен Артуро Видал се закани на новата придобивка Леон Горецка, че ще трябва да полежи големия усилия, ако иска да го измести от титулярния състав. Както е известно, германецът беше договорен през януари и ще подсили шампионите от лятото.

"Днес можете само да казвате, че Горецка идва в Байерн, но не можете да твърдите как и къде точно ще играе той. Разбира се, че той носи известна класа със себе си, в противен случай нямаше да дойде в Байерн. Но нека изчакаме. Не смятам, че в отбора няма място едновременно за мен, Тиаго и Горецка", отсече чилиецът пред "Кикер".

"През последните три сезона показах ясно кой съм аз. Дали ще остана или ще подновя договора си, това зависи от хората в клуба. Ние сме на прав път."

"Би било хубаво, ако Хайнкес остане. Ел Гранде знае много добре какво прави. Той има всичко необходимо, за да бъде наш треньор още дълго време. Но това зависи от него. Защо го наричам така? Защото е спечелил всичко в Германия и Испания. Каква вълнуваща кариера само", добави Артуро.