Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес е на мнение, че разполага с по-качествен състав от този, с който спечели требъл през 2013 година. Футболният учител изчетка сериозно и юношата на клуба Томас Мюлер, който е основен играч при него.

"Смятам, че в момента имаме състав, който е още по-добър от онзи, с който постигнахме требъла през сезон 2012/13. Сега имаме доста повече алтернативи", започна 72-годишният специалист пред вестник "Билд".

"Но това не означава, че автоматично ще спечелим Шампионската лига. Конкуренцията е още по-силна. Има пет английски клуба, които общо са инвестирали три милиарда евро в последните години. Не мисля за нов требъл. Човек не трябва да говори постоянно за неща, които са може би нереалистични, но понякога възможни."

"Томас Мюлер и жизненоважен елемент на Байерн. Той е капитан и симпатяга както на терена, така и извън него. Такъв тип играч няма в цяла Европа. Той е лидер в Байерн и фигура, с която се идентифицира целият регион. Не мога да си представя, че той може да напусне Байерн. Това е неговият дом, това е неговият клуб", добави Дон Юп.