ЛеБрон Джеймс смени  кецовете си на почивката, недоволен от играта си и това определено даде резултат.

Суперзвездата започна с бяла и черна маратонка и надпис „равенство“ върху тях, след което сложи тъмночервени и завърши с 20 точки, 15 асистенции  и 12 борби, като направи трети пореден трипъл-дабъл, а Кливланд победи Вашингтон със 106:99. 

Кавалиърс спечелиха за 18-и път в 19 мача и се подобриха до 23-8, а посланието в началото на двубоя от ЛеБрон бе ясно насочено към президента Доналд Тръмп, след като мачът се проведе на около миля от Белия Дом. 

„Това е прекрасна страна и ние няма да оставим един човек да ни казва колко сме красиви и силни. Всъщност, не играх никак добре, тъй като направих цели 6 грешки“ коментира ЛеБрон. 

„Ако това е слаб мач, какъв ще бъде силният?“ почуди се Кевин Лав, който водеше победителите с 25 точки. Джеф Грийн добави 15, а Кайл Корвър 11 за успеха, който бе изкован в последната част, след като преди това двубоят бе изключително равностоен. 

Останалите резултати: Торонто – Сакраменто 108:93 (Раптърс са с баланс 11-1 в домакинствата си), Детройт – Орландо 114:110, Бруклин – Индиана – 97:109.