Арсен Венгер очаквано бе разочарован след загубата от Тотнъм, която намали сериозно шансовете на тима да попадне в Топ 4, тъй като разликата до Шпорите вече е 7 точки, а ако Ливърпул и Челси спечелят своите срещи до тях дистанцията ще стане 8. 

„Разбира се, че не трябваше да губим този мач. Сега ситуацията стана много по-трудна, но трябва да се борим, докато имаме шанс на теория да се класираме в челото“ заяви французинът, чийто тим можеше да докопа точката в края, но Александър Лаказет направи два големи пропуска. 

„Това бе мач, в който залогът бе много по-голям от обикновено и точно затова разочарованието е още по-голямо. До почивката пропуснахме да използваме някои положения при контри, което определено не бе типично за нас“. 

„След паузата техният гол ни дестабилизира и определено в тези минути можехме да получим още няколко попадения, тъй като съперникът имаше две-три отлични ситуации. Останахме обаче в срещата и в края имахме своите моменти, но ги пропунахме, а когато го направиш ще страдаш. Като цяло сме зле при гостуванията си, защото не вкарваме достатъчно голове“ каза още Венгер.