Изгряващата звезда на Нюкасъл Антъни Гордън подписо нов дългосрочен договор с клуба, обявиха официално Свраките. 

Привлечен от Евертън през януари 2023-а, английският национал записа 15 гола и 11 асистенции в 74 мача за Джордитата, за които вече е ключова фигура. 

През това лято се говореше, че интерес към него има от Ливърпул и това също е сред причините клубът да направи всичко по силите си, за да го задържи с нов контракт. Заплатата му също е увеличена до 6 милиона паунда на година. 

„Мисля, че тук се намирам на страхотно място. Наслаждавам се на играта си, защото стилът на игра на отбора ми пасва много. Щастлив съм и очаквам скоро да спечелим трофей, което би било невероятно, тъй като феновете чакат толкова дълго време отличие” заяви Гордън, който бе част от тима на Англия стигнал до финала на Европейското в Германия. 

„Много съм доволен, че Антъни ще остане при нас. Той се разви много, като играч и личност, откакто е тук и продължава да доказва колко силен футболист е. Работоспособността и качеството в играта му са невероятни, а връзката му с феновете е наистина специална. Той ще става още по-добър и съм развълнуван за това, което предстои” изтъкна мениджърът Еди Хау.