Мениджърът на Уулвърхемптън Гари О’Нийл призна, че е очаквал подобна развръзка, след противоречивата загуба на Вълците от Манчестър  Сити. 

Джоун Стоунс вкара в 95-ата минута с глава, като попадението първоначално се оказа отменено, но след това последва намеса на ВАР и дадено от рефера. 

В ситуацията Бернардо Силва бе пред  вратаря, като имаше и лек контакт между тях, но в последния момент се премести. И все пак с присъствието си той пречеше на стража на излезе, за да играе за топката и случилото се предизвика много спорове, като въпросът бе дали той влияе на вратаря или не. 

„Опитах се да остана спокоен след гола. Откакто съм тук на няколко пъти ни се случват подобни неща и в повечето пъти решенията са против нас, така че не съм изненадан. Ситуацията изглежда в сивата зона и предизвиква тълкуване. Миналия сезон заради подобно нещо наш гол срещу Уест Хям бе отменен. И сега Силва е на по-малко от метър от вратаря, но съм сигурен, че ще ни кажат, че всичко е било според правилата“ заяви той.

Загубата остави Вълците на последно място само с точка в актива, като от този мач те определено заслужаваха да вземат нещо. Все пак трудната им програма също трябва да се вземе под внимание и засега това спасява О’Нийл.