Ерик тен Хаг има месец, за да оправи нещата в Манчестър Юнайтед и тимът да тръгне нагоре, иначе главата му ще падне, твърдят последните слухове около наставника. До следващата пауза за националните отбори през ноември, подобрението трябва да е налице. 

Нидерландецът получи нов кредит на доверие миналата седмица на срещата на ръководството, но 14-ото място във Висшата лига определено е неприемливо. 

Затова и търпението на Сър Джим Ратклиф все пак си има граници и при нови лоши резултати, специалистът със сигурност ще бъде освободен. В момента серията без победа във всички турнири е 5 мача. 

Юнайтед има 7 мача до прекъсването в средата на ноември, като ще срещне Брентфорд, Уест Хям, Челси и Лестър в първенството, Фенербахче и ПАОК в Лига Европа и отново Лисиците за Купата на Лигата. 

Слуховете за наследник на Тен Хаг така или иначе продължават, като сега се заговори и че френската легенда Зинедин Зидан също е вариант и дори би приел да поеме отбора, ако получи оферта за това. За последно той води Реал Мадрид, а след като напусна през 2021 не е работил другаде.