Селекционерът на Англия Лий Карсли бе разочарован от поражението с 1:2 от Гърция в турнира Лигата на нацииите и не смята себе си за фаворит за постоянен пост при “трите лъва”. Временният мениджър допредели позицията като една от най-добрите в света.

Карсли бе в съвсем друга позиция, когато стартира с победи над Финландия (2:0) и Република Ирландия (2:0) в надпреварата.

„Казах още в началото, че нито ще се изключа от тази надпревара, нищо ще се включа. Чувствам се комфортно на позицията си и имам ясни задължения. След първият лагер не съм бил прекалено развълнуван или уверен. Наясно съм, че тази работа е една от най-добрите в света и имаш големи шансове да спечелиш някои от най-големите трофеи във футбола, това продължава да е така.

Нищо не се е променило от първата ми пресконференция, все още мисля, че това е фантастична работа. Късметлия съм, че я имам, но мисля същото и за поста си в младежкия тим. Важно е да дам всичко от себе си в оставащите три мача, доволен съм от отношението на феновете, няма промяна. Моята задача бе да изкарам тези три лагера и след това да предам щафетата,” заяви Лий Карсли.

Снимка: БГНЕС