Капитанът на Англия Хари Кейн очаквано бе много доволен, след като вкара 2  гола в своя мач №100 за Трите Лъва и донесе 2:0 над Финландия. 

Нападателят стана третият след Уейн Руни и Боби Чарлтън, който се разписва в юбилейния си мач и вече има 68 попадения с националния екип. 

„Това беше перфектната вечер. В своя мач №100 исках да направя нещата запомнящи се, така че да вкарам два гола и да помогна на отбора да спечели бе почти перфектно. Първото ми попадение определено се нарежда сред най-добрите ми за Англия, но и второто се получи, така че определено ще помня тези голове“ заяви Кейн.

„Имах достатъчно възможности да отбележа хеттрик. С Лий обаче говорихме, че предстоят още много мачове, така че не съм ядосан заради смяната си“ добави голмайсторът, който напусна игра десетина минути преди края. 

„Още от млад в мен се съмняват много хора, че мога да постигна това, което направих и аз го използвам като мотивация. Като футболист критиките са неизбежни, особено когато нещата не вървят. Аз обаче се опитвам да бъда концентриран и да  не спирам да натискам и да преодолявам границите, както го направих и сега“ каза още Кейн.