Босът на Евертън Шон Дайш има време около месец, за да спаси позицията си и да остане начело на Карамелите, твърдят английските медии. 

Мърсисайдци започнаха много зле кампанията с 3 загуби в 3 мача и 10 допуснати гола, което увеличи сериозно напрежението върху наставника и се заговори, че може да се завърне Дейвид Мойс на негово място. 

Сега се говори, че шефовете започват все повече  да прегръщат идеята за завръщането на шотландеца, но все пак ще дадат възможност на Дайш до следващата пауза за националните отбори през октомври, да стабилизира нещата. 

През този период Евертън има домакинства на Кристъл Палас и Нюкасъл и гостувания на Астън Вила и Лестър, така че програмата изглежда приемлива, но това не гарантира абсолютно нищо. 

Иначе Мойс водеше Карамелите между 2002 и 2013, като редовно завършваше в топ 8, като записа класирания дори в топ 4, както и в Лига Европа, а игра и финал за ФА Къп през 2009. Счита се, че потенциалното му завръщане ще има силен положителен ефект от емоционална гледна точка, което може да е ключово за стабилизирането на клуба.