Сянката на Дейвид Мойс се спуска сериозно над настоящия бос на Евертън Шон Дайш, пише „Дейли Мейл“ след грандиозния срив на Карамелите в събота. 

Сините загубиха с 2:3 от Борнемут, въпреки че водеха с 2:0 до 86-ата минута и останаха без спечелена точка от началото на сезона, като са допуснали и цели 10 гола в трите си мача. 

Изданието съобщава, че на „Гудисън Парк“ феновете сериозно са започнали да обсъждат евентуалното завръщане на Мойс, който в момента е и свободен, след като се раздели с Уест Хям след края на миналия сезон. 

Според английските медии Дайш все още има кредит на доверие от шефовете, след като през миналия сезон спаси отбора и то след отнемането на немалък брой точки, а и треньорска промяна при очакваната продажба на клуба не е добър ход. 

В същото време обаче, отборът трябва да се премести на нов стадион от следващата кампания, а това да се случи в Чемпиъншип, би било катастрофа. Затова и Дайш е наясно, че времето, което има, не е безкрайно, а ако се стигне до неговата смяна, Мойс със сигурност ще бъде сред вариантите да поеме Евертън.