Тотнъм е направил твърде много пропуски и това е причината да не успее да спечели срещу Лестър, призна мениджърът Ангелос Постекоглу. 

Шпорите доминираха сериозно преди почивката и въпреки че поведоха, трябваше да вкарат поне още 1-2 гола и всичко да е ясно. Не го направиха и след паузата бяха наказани. 

„Разочаровани сме. Бяхме отлични през първото полувреме, но изпуснахме твърде много ситуации. Това се повтори и след паузата и просто оставихме съперника да се върне в мача” отчете австралиецът.

„Не го отдавам на липса на ритъм. През миналия сезон също имахме този проблем и определено трябва да бъдем по-безмилостни пред гола. При тази доминация трябваше да сме решили мача много рано. Правим всичко, освен да бележим, а след като не вкарваш, просто няма смисъл. Наистина сме разочаровани” добави той. 

„Момчетата като цяла се справиха добре. И тук не става въпрос за липса на усилия, а за прецизност. Не бяхме достатъчно спокойни във важните моменти и когато е така няма да получим награда за усилията си” каза още Постекоглу.