От Астън Вила са отказали оферта на Уест Хям за нападателя Джон Дуран, който е основна цел на лондончани, съобщава „Дейли Мейл“. 

Чуковете са предложили за футболиста 32 милиона паунда, както и 18-годишния младежки национал Люис Орфърд, но бирмингамци не са останали доволни. 

Те взеха колумбиеца от Чикаго Файър за 18 милиона и той показа доста добра ефективност миналия сезон, когато влизайки предимно от пейката и играейки малко, успя да вкара 5 гола във Висшата лига. 

Говори се обаче, че той е в конфликт с мениджъра Унай Емери, така че продажбата му остава много вероятна, макар че се счита, че Вила иска да получи 40 милиона. 

В същото време Уест Хям успя да уреди бранителя Нусер Мазрауи от Байерн Мюнхен за 13,5 милиона паунда. Десният бек бе искан и от Манчестър Юнайтед, като германците могат да получат още 3 милиона във вид на бонуси. 

Той ще стане четвъртото ново попълнение на Уест Хям, който преди него привлече полузащитника Луис Гилерме от Палмейрас, защитника Макс Килман от Уулвс, както и вратаря Уес Фодърингам, който дойде със свободен трансфер.