Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт определено може да остави извън състава за европейското първенство, звездата на Ман Сити Джак Грийлиш. 

Наставникът не гарантира мястото на футболиста, след като той записа едва 10 минути в последните 5 мача на отбора в първенството и не взе участие във финала за ФА Къп. 

„Все още не сме определили окончателния ни състав. Все още е трудно да бъда конкретен, тъй като продължаваме да обсъждаме различни варианти и какво би станало в един или друг случай. Имаме доста добри играчи, които се конкурират за отделните позиции“ заяви неопределено Саутгейт. 

„Знаем кой се е справил най-добре в хода на целия сезон, но все още преценяваме от колко играчи ще имаме нужда на отделните позиции. Не сме говорили с Джак относно финала за ФА Къп, но той се наслаждава на престоя си при нас“ добави наставникът. 

Довечера Англия среща Босна и Херцеговина в контрола, като участието на Хари Магуайър не е сигурно, а аут за мача са още Сака, Шоу и Гордън, а Хари Кейн няма да стартира.