Хюн Мин Сон се завърна за Тотнъм от Купата на Азия с победна асистенция, след  като влезе от пейката и подаде за победния гол на Бренан Джонсън за 2:1 над Брайтън в 96-ата минута в 24-ия кръг на Висшата лига. 

Чайките играха добре в дълги периоди от двубоя и поведоха в 17-ата минута от дузпа, вкарана от Паскал Грос и спечелена от Дани Уелбек, който бе фаулиран от Мики ван де Вен. 

Все пак лондончани натиснаха и се подобриха, за да стигнат до равенството в 61-ата минута, когато Папе Сар изравни. Първоначално той опита подаване успоредно на голлинията, но топката бе пресечена от защитник и се върна към него, след което той я прати в мрежата от малък ъгъл. Така Тотнъм се разписа в 36-и пореден мач в първенството. 

Драмата стана пълна дълбоко в добавеното време, когато домакините отнеха в близост до собствената си врата, топката стигна до Ришарлисон, който напредна и пусна малко по-напред към спринтиралия Сон, появил се на терена в 62-ата минута. Кореецът подаде отлично към далечния ъгъл, където Джонсън засече и донесе победата. 

С успеха Шпорите останаха в битката за топ 4, като излязоха 4-и с 47 точки, с 1 повече от Астън Вила, който утре приема Ман Юнайтед. Брайтън остана 8-и с 35 точки.