Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе крайно разочарован, след като Червените дяволи играха слабо и загубиха ключовия мач срещу Нюкасъл с 0:2. 

Свраките напълно заслужаваха да спечелят заради по-отдадената си игра и с успеха застрашават сериозно попадането на Ман Юнайтед в топ 4. 

„Не ми е приятно да го кажа, но съперникът бе по-добър. Особено по отношение на желанието, отдадеността и амбицията. Те искаха да спечелят повече от нас и го направиха“ заяви наставникът. 

„В такива мачове трябва да показваш зрялост, а ние не го направихме. Имахме своите възможности, но трябваше да търсим гола с тяхната отдаденост. Позволихме им да създадат твърде много ситуации и не показахме нужното желание. Не създадохме нищо“ добави той. 

„Не направихме достатъчно, за да ги пречупим и създадохме твърде малко добри положения. Най-добрата ни възможност бе пред Марсиал, който можеше да изравни. Просто не бяхме достатъчно добри, а това е неприемливо“ отчете още Тен Хаг, чийто тим продължава с колебанията и редува силни със слаби представяния.