Мениджърът на Ман Юнайтед Ерик тен Хаг обвини футболистите си в липса на професионализъм след срамното и унизително 0:7 срещу Ливърпул. 

Червените дяволи бяха бързо върнати на земята, след като преди седмица спечелиха Купата на Лигата, изравнявайки най-лошите загуби в историята си, последната от които от 1931 година. 

„Резултатът е очевиден. Случилото се е просто непрофесионално и ми е трудно да го обясня. Получи се обаче различно от двубоя срещу Брентфрод в началото на сезона, когато започнахме лошо и изоставахме с 0:4 на почивката. Сега през първото полувреме бяхме по-добрият тим и имахме по-добрите ситуации. Точно преди паузата обаче сбъркахме и получихме гол, но въпреки това мисля, че бяхме в мача“ заяви Тен Хаг. 

„Затова съм силно изненадан, че толкова бързо след паузата просто дадохме двубоя. Взехме много грешни решения, за които бяхме наказани. Първият гол през второто полувреме бе ужасен, а след това получихме нов при контраатака. Демонстрирахме липса на професионализъм и дисциплина във важните моменти, като не се връщахме навреме и не покривахме зоните си. При 0:3 всичко бе ясно“ добави той. 

„Въпреки това трябваше да покажем единност, а не го направихме и просто се разпаднахме. Това просто не бяхме ние, не беше Манчестър Юнайтед. Беше ужасно зле. Все пак си мисля, че можем да се върнем, защото сме го правили. Много съм разочарован и ядосан, най-вече заради феновете ни, но не може да допускаме подобни сривове. Това е просто неприемливо“ каза още Тен Хаг.