Всеки от играчите на Манчестър Юнайтед може да прибере почти по половин милион паунда, ако тимът спечели забележителен куадръпъл, изчислява „Дейли Мейл“. 

Червените дяволи вече спечелиха Купата на Лигата, но остава в борбата във Висшага лига, ФА Къп и Лига Европа, макар че изоставането им от Арсенал в първенството не е малко – 11 точки. 

Мениджърът Ерик тен Хаг вече обяви, че мисълта за 4 трофея в рамките на един сезон е за мечтателите и е наясно колко трудно ще бъде постигнато това, но все пак финансовия стимул за футболистите не е за пренебрегване. 

Триумфът в „Карабао Къп“ осигури на звездите на отбора по 65 000 паунда, а по още 85 000 те ще приберат, ако вдигнат ФА Къп и Лига Европа. Най-голямата премия е при спечелване на Висшата лига – 250 000 на човек, което прави общо по 485 000 паунда. 

Разбира се най-скъпо платените играчи на Юнайтед прибират подобна сума за по-малко от месец, но все пак едва ли биха отказали да приберат още по половин милион, макар че финансовата част със сигурност не е водещото.