Уест Хям изпусна да победи Тотнъм, като сблъсъкът на „Лондон Стейдиъм” от 5-ия крът на Висшата лига завърши 1:1. 

Гостите бяха на път да получат дузпа в началото, но след дълго преразглеждане от ВАР, първоначалното решение на рефера бе отменено. 

Михаил Антонио стреля в гредата за Чуковете преди в 34-ата минута Шпорите да организират контраатака, при която Кулушевски изведе Кейн в наказателното поле, той потърси Сон пред вратата, а Тило Керер в опита си да предотврати попадението, отклони топката в собствена си врата. 

След паузата обаче домакините се активизираха и в 55-ата минута след лошо изчистване на Лорис и бързо изпълнен тъч, Антонио изведе майсторски Соучек, който със силен изстрел в близкия ъгъл изравни. 

След това Уест Хям потърси победата и Форналс стреля неточно, рекордната покупка Лукас Пакета, който записа 25 минути и Емерсон не се разбраха при една ситуация, а в последната минута и Джаръд Боуен бе близо до попадение, но в крайна сметка нов гол не падна. 

Тотнъм остава без загуба, като има 11 точки на сметката си, докато Чуковете са с 4, като спечелиха първа такава след 2 поредни загуби у дома.