В Англия разкриха как Ерик тен Хаг е спечелил уважението на футболистите си и ги е мотивирал за страхотната победа над Ливърпул с 2:1 в понеделник. 

„Дейли Мейл“ съобщава, че нидерландецът е дал пример на играчите си, които наказа след загубата от Брентфорд с 0:4, отменяйки почивния им ден. 

Тен Хаг нареди футболистите да тичат 13,8 км., които изминаха по-малко в сравнение с Пчеличките, но също така сам се е включил в кроса, макар че се затруднил да измине цялото разстояние. 

Съобщава се, че той дори е казал на играчите, че споделя отговорността за случилото се с тях, така че също трябва да си понесе санкцията. 

Случилото се  бе ясно послание за това какво изисква от състава си специалистът и отговорът не закъсня, след като Червените дяволи показаха страхотна отдаденост и агресия срещу Мърсисайдци. 

Феновете се надяват, че ще видят същото представяне и срещу Саутхемптън в събота, макар че мнозина не бързат да се радват, тъй като сега очакванията са Юнайтед отново да трябва да води играта, докато срещу Ливърпул бе тимът, който дебнеше съперника на контра.