Трансферите на Нотингам очевидно няма да имат край, след като новакът в английския елит уреди привличането на още един нов играч. 

Става дума за халфа на Уулвърхемптън Морган Гибс-Уайт, за когото Форест ще плати 25 милиона паунда, като сумата може да се увеличи с още 17,5 милиона в зависимост от представянето на играча и различни клаузи и така тя да стане 42,5 милиона. 

Очаква се днес 22-годишният футболист да премине медицинските тестове и трансферът да бъде завършен. Той може да бъде на линия още за мача с Евертън утре. 

Така Гибс-Уайт ще стане 16-ото ново попълнение на отбора, а клубът вече е похарчил около 140 милиона паунда за играчи, като единствено Челси е дал повече за футболисти. 

Феновете обаче не останаха особено щастливи от привличането на младежкия национал на Англия, считайки че толкова голяма сума е неоправдана за такъв полузащитник, който все още не се е доказал. 

„Преди години толкова струваха общо Рио Фърдинанд – 29 млн. и Алан Шиърър – 15 млн. Сега плащаме толкова за халф от средна ръка“ написа фен Форест в Туитър. 

Нотингам спечели първата си победа след завръщането в елита в миналия кръг, надвивайки с доста късмет Уест Хям с 1:0.