Новият бос на Манчестър Юнайтед изобщо няма да се церемони със скъпоплатените звезди на отбора и те трябва да спазмат някои правила, които ако нарушат, автоматично ще бъдат вадени от състава. 

„Дейли Мирър“ разкрива, че нидерландецът, който вече  тренира отбора и опознава играчите си, е въвел 5 основни правила, които по никакъв начин не трябва да бъдат нарушавани. 

Специалистът силно държи на дисциплината и поради тази причина не приема дори и минимално закъснение за тренировки. Употребата на алкохол, дори и в минимални количества, когато отборът има мач, също е напълно забранена. 

Тен Хаг забранява на играчите си да имат лични готвачи и е категоричен, че трябва да се хранят на общо основание на базата в Карингтън. Той вече промени и някои храни, като сега много по-често футболистите ядат риба и зеленчуци. Все пак всеки от играчите ще получава собствен хранителен план, в зависимост от нуждите си. 

Теглото на всеки от отбора ще бъде следено на седмична база и всяко отклонение от нормата също ще бъде санкционирано. И накрая за всяко нещо, от което играчите са недоволни, те ще трябва да се обръщат към него, а не към своите агенти, както често бе в миналото. 

Отборът заминава утре на турне в Тайланд, но големият тест е бъдещето на Кристиано Роналдо, който иска да бъде трансфериран и според информациите в Юнайтед вече са приели, че ще се разделят с португалеца и чакат оферти за него.