Уест Хям постигна важна победа в битката за Топ 4 във Висшата лига, надвивайки Уулвърхемптън с 1:0 у дома. Загубата пък оставя Вълците с минимални шансове за класиране в зона Шампионска лига. 

През първото полувреме Деклан Райс удари гредата с далечен изстрел, преди в 59-ата минута лондончани да направят пробива. 

Атаката се разви отляво, като Кресуел подаде на Антонио в наказателното поле, той пусна пас успоредно на голлинията и Томаш Соучек засече отблизо, за да реализира ключовото попадение за отбора си. 

Вълците веднага реагираха и Фабио Силва се оказа на два пъти на добри позиции, но първо бе спрян от Зума, а след това стреля неточно. 

В 67-ата минута Джаръд Боуен бе изведен сам срещу вратаря от Пабло Форналс, но не успя да го преодолее и пропусна отлична ситуация. 

Михаил Антонио също можеше да реши всичко, но изведен сам срещу вратаря реши да подава, вместо да стреля и сбърка. До края за гостите влязоха Поденс и Хименес, но и това не им помогна. 

Така Чуковете вече имат 45 точки, като се изравниха с Арсенал и го изместиха от 5-ата позиция заради по-добрата си голова разлика. Артилеристите обаче са с 3 мача по-малко. Уулвс остава с 40 точки, а 4-и е Ман Юнайтед с 47.