Вратарят на Уулвърхемптън Руи Патрисио е добре, след като снощи бе изнесен на носилка след сблъсък със съотборника си Конър Коуди и удар в главата при загубата от Ливърпул с 0:1. 

Португалецът получи кислород на терена и състоянието му изглеждаше доста притеснително, но за радост няма тежка контузия. Очаква се и да не пропусне мачове, тъй като следващият двубой на Вълците е чак на 5 април. 

Случилото се доведе до 17-минутно продължение, а до ситуацията нямаше да се стигне, ако лайнсменът бе сигнализирал по-рано за засада на Салах, а не бе изчакал да се развие ситуацията. 

„Той е добре. В съзнание е. Помни напълно случилото се и лекарите казаха, че всичко е наред. Получи удар в главата от коляното на Коуди, но Слава Богу е добре. Вече говорихме“ заяви мениджърът Нуно Еспирито Санто. 

„Всички тези положения са много притеснителни, но той ще се оправи, така че това са добри новини“ добави наставникът, който разкри, че Патрисио не е бил откаран в болница веднага след сблъсъка, но състоянието му ще бъде следено. Той отказа и да обвинява съдиите за случилото се. 

„Правилата са ясни, независимо че за тези ситуации се говори непрекъснато. Играчите трябва да продължат да играят, докато няма сигнал и ситуацията не завърши. Със сигурност няма да бъде последният подобен инцидент“ каза още Еспирито Санто.