Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че отборът му е подценил Уест Хям, след като допуснаха загуба с 2:3 снощи, макар и да водеха с два гола на почивката. 

Въпреки че играха без Хари Кейн, Шпорите дръпнаха след голове на Муса Сикоко и Деле Али, но Чуковете успяха да направят знаменит обрат след почивката след две попадения на Андре Аю и едно на Анджело Огбона и така дадоха глътка въздух на мениджъра си Славен Билич. 

„Всички видяха какво се случи. През първото полувреме бе лесно, вкарахме два гола и изглеждаше, че мачът е свършил. След това обаче се отпуснахме, липсваше ни агресия и ни вкараха 3 гола за 15 минути. Подценихме двубоя” обясни Почетино. 

„Когато в продължение на всичките 90 минути не си на едно и също психологическо ниво, подобно нещо може да се случи. Пускаш един гол, съперникът се вдъхновява, докато ти започваш да страдаш. Не е приятно, защото независимо от турнира никой не иска да губи и аз никак не съм доволен” добави наставникът, чийто тим има дерби с Манчестър Юнайтед в събота. 

„Просто след почивката трябваше да играем така, сякаш резултатът е 0:0. Получи се обаче нещо неприятно, тъй като явно не бяхме достатъчно мотивирани след двубоите с Реал Мадрид и Ливърпул. При 2:0 трябва да сме по-зрели, а вместо това им дадохме шанс да се върнат в мача” обясни още Почетино.