Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино очаквано не бе щастлив след загубата от Челси, която донесе проблеми на Шпорите още в първия им мач на „Уембли”. 

Хари Кейн пак не успя да вкара, а въпреки че домакините имаха предимство, останаха с празни ръце, което според техния бос не е било справедливо. 

„Разочарован съм, тъй като заслужавахме повече. Съперникът обаче бе изключително прецизен и при двата си точни удара реализира два гола. Доминирахме и бяхме по-добри, но когато не си достатъчно клиничен, можеш да загубиш, както и стана” заяви Почетино. 

„Въпреки това мисля, че сме с една стъпка напред в сравнение с миналия сезон. Бяхме много по-добри от Челси, но те бяха просто по-точни. Доволен съм от представянето ни, тъй като момчетата работиха здраво и има да изиграят още много мачове” добави той. 

„Да, Лорис определено можеше да се справи по-добре при втория гол, но това е футболът. Без съмнение заслужавахме повече. Отново ще кажа, че причината не е „Уембли”, а нашето представяне. С такава игра обаче можем да спечелим много мачове” отчете Почетино.