Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино обяви, че отборът му не е заслужавал да загуби от Уест Хям. 

Мануел Лансини отбеляза за Чуковете в средата на второто полувреме и така на практика ликвидира шансовете на Шпорите за титлата, оставяйки ги на 4 точки от Челси. 

„Когато се бориш за титлата подобен тип голове трябва да бъдат избягвани. След като изостанахме стана трудно, защото съперникът мина във формация 5-4-1 и бе трудно да намерим пространства. Донякъде нямахме късмет и не заслужавахме да загубим, тъй като имахме положения” коментира аржентинецът, който не губи надежда за първото място. 

„Разочаровани сме, но ще продължим да се борим. Нека да видим какво ще направи Челси, след което ще останат по 3 мача. Става много по-трудно да ги догоним, но трябва да продължим да опитваме, докато имаме някакъв шанс” добави той. 

„Получи се съвсем различен мач в сравнение този с Арсенал отпреди  5 дни и сме разочаровани, че не се представихме както в предишния. Момчетата го знаят, но няма вече какво да направим. Просто не вкарахме. Когато загубиш, може да е заради напрежението, но преди това бяхме спечелили 9 поредни срещи или пък защото просто не играхме добре. Може да се намерят много обяснения” каза още Почетино.