Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино определи представянето на отбора като „фантастично” при победата над Евертън с 3:2. 

Хари Кейн продължи с головата си серия, като се разписа на два пъти, за да могат Шпорите да се приближат на 7 точки до лидера Челси. 

„Заслужавахме да победим. Играхме наистина добре, бяхме фантастични през първото полувреме и доминирахме. Играхме с високо темпо и много добро качество. Много съм щастлив. 3:2 може и да изглежда като труден успех, но ние бяхме много по-добри от Евертън” коментира наставникът. 

„Съперникът бе в добра форма и серия от резултати, така че това бе добро предизвикателство за нас. Не беше лесно, но ние действахме уверено и с вяра в собствения си начин на игра, което ни помогна” добави Почетино, чийто тим постави клубен рекорд от 9 поредни успеха у дома. 

„Фантастично е да направим нещо историческо пред нашите фенове. Победата ни оставя в много добра позиция, продължаваме да работим сериозно и ще се стремим да продължим по същия начин. Неприятно е, че допуснахме два гола, но това до голяма степен се дължеше на липсата на концентрация. Все пак успяхме да победим и съм много доволен” каза още Почетино.