Хари Кейн успокои феновете на Тотнъм като заяви, че контузията му от вчерашния мач срещу Гент не е сериозна. 

Нападателят остана на терена през цялото време на мача в Белгия, който Шпорите загубиха, въпреки че в края получи удар в коляното и след това изглеждаше, че усеща дискомфорт. 

Той обаче се надява, че ще бъде на линия за неделния сблъсък срещу Фулъм от ФА Къп, макар че ще мине тестове преди това. 

„Мисля, че всичко ще бъде наред“ коментира Кейн, който е много вероятно да получи почивка от мениджъра Маурисио Почетино предвид натоварената програма на лондончани. 

„Трябва да прегледаме някои играчи. Хари Кейн получи удар, но не е само той. Имаме нужда от освежаване на отбора и ще го направим. В крайна сметка е важен клубът. Със сигурност обаче ще разчитаме на състав, който е способен да се бори и да победи“ заяви босът на Тотнъм, който опита да запази спокойствие след загубата, въпреки че отборът не се справя добре напоследък и реализира едва един гол в последните си 4 двубоя. 

„Това се случва понякога. В момента сме в лош период, но се надявам, че още в неделя ще спрем лошата поредица. Не става дума за проблем с увереността. Просто сбъркахме в преценката си за определени ситуации“ изтъкна той.