В Тотнъм се притеснени за левия защитник Дани Роуз, който получи контузия в коляното при равенството срещу Съндърланд във вторник. 

Вчера той мина тестове, но в понеделник ще мине преглед и специалист, след което ще стане ясно колко време няма да играе и колко сериозна е травмата. 

26-годишният Роуз е един от важните играчи на лондончани, като бе титуляр в 18 мача до момента от Висшата лига. Сега обаче той ще пропусне сблъсъка с Мидълзбро, а вероятно и някои от следващите двубои. 

„Ще трябва да изчакаме до понеделник, когато ще се види със специалист, за да знаем повече. Хубаво е, че Вертонген вече тича, а и Ерик Ламела има подобрение, но трябва да сме внимателни с него. Лорис ще бъде готов“ заяви мениджърът Маурисио Почетино. 

Той призна, че има опция да направи формация с трима централни бранители, но е възможно и Бен Дейвис да стартира отляво на отбраната. „Това е вариант, но ще видим какво ще стане. Така или иначе за мен най-важно винаги е било как ще развием философията си на терена“ добави той.