Нито един футболист на Тотнъм няма да се изкуши да замине за китайски отбор, въпреки огромните суми, които предлагат местните тимове. В това е убеден нападателят на отбора Хари Кейн. 

Миналата седмица бе отлична за голмайстора, който първо стана баща, а след това в събота се отчете с хеттрик при победата над Уест Бромич с 4:0. Играчите на Тотнъм изглеждат като потенциални цели на китайските клубове, но според Кейн няма никакъв шанс някой от тях да приеме да си тръгне. 

„Хората спекулират с това, но се вижда ясно, че атмосферата при нас е наистина фантастична. Бъдещето на отбора изглежда светло, имаме отличен млад мениджър и съм твърдо убеден, че Почетино ще остане при нас, както и всеки футболист. Треньорът започна нов проект тук, така че наистина ни очакват добри дни” заяви Кейн. 

„Срещу Уест Бромич се справихме отлично и следваща стъпка, която трябва да направим е да започнем да печелим трофеи. Надявам се, че това ще стане още този сезон и наистина не смятам, че някой от играчите би приел оферта от Китай в следващите 2 сезона. Би било глупаво да се лишиш от нещо толкова обещаващо тук” добави той. 

„В крайна сметка всичко това сега е част от футбола и играчите са свободни да избират. Вярвам обаче, че тук ние искаме да бъдем шампиони в най-силната лига и това е амбицията на всички” изтъкна Кейн.