Намиращият се в невероятна форма Деле Али естествено бе много доволен, след като Тотнъм прекъсна победната серия на Челси снощи. 

Младокът реализира и двата гола за успеха с 2:0, който изкачи Шпорите на трето място в класирането и направи битката за титлата много интересна. 

„Отправихме сериозно послание с тази победа, но сме доволни да не попадаме в центъра на вниманието и да мислим единствено за следващия мач“ заяви халфът, който има 7 гола в последните 4 мача и привлече вниманието на Реал Мадрид. 

„Разбира се, че съм щастлив, че вкарах, но не бе лесно. Беше много важен мач,като ние следвахме плана си за него през цялото време. Борихме се през цялото време и зарадвахме феновете си“ добави той. 

„Целта ни е да продължим да печелим и точно затова фокусът ни ще бъде насочен единствено към двубоя, който предстои. В тази мач най-важна бе победата. Не играх с топката, колкото исках, но все пак стигнахме до головете, които ни помогнаха да спечелим и така постигнахме целта си“ каза още 20-годишният халф.