Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино най-вероятно ще започне да прави ротации в отбора си заради натоварената програма на Шпорите. 

На лондончани предстоят 7 мача за 23 дни, които според аржентинеца до голяма степен ще бъдат определящи за начина, по който ще се развие сезона след  това. 

Утре Тотнъм ще открие серията с мач срещу Уест Бромич, а натовареният период включва още два мача срещу Байер Леверкузен от Шампионската лига, сблъсък с Ливърпул за Купата на Лигата, както и дерби на Северен Лондон с Арсенал от първенството. 

Хари Кейн и Муса Дембеле лекуват контузии за Шпорите, а Ерик Ламела и Хюн Мин-Сон се връщат след дълги пътувания, така че Почетино ще бъде максимално внимателен. 

„В събота двубоят е много важен, но след него следват още мачове и периодът е наистина много натоварен. Необходимо е да действаме умно в подготовката си и да мислим за срещите след това. Победата срещу Манчестър Сити ни даде самочувствие, но след това играчите заминаха за националните си отбори и сега трябва да бъдем не само треньори, но и психолози, за да ги настроим отново както искаме“ заяви наставникът. 

Тотнъм е на точка от върха във Висшата лига, като успехът срещу Гражданите бе 5-и поред за състава във всички състезания и Почетино се надява, че отборът му ще продължи по същия начин.