Тотнъм продължава да задържа футболистите си с нови договори, а поредният, който преподписа с клуба е Дани Роуз. Левият защитник ще остане на „Уайт Харт Лейн“ до лятото на 2021-а година. 

Той бе купен за 1 милион лири от Лийдс през 2007, като изкара периоди под наем в Уотфорд, Питърбро, Бристъл Сити и Съндърланд, но вече от няколко сезона е твърд титуляр за Шпорите. 

Роуз започна кариерата си във Висшата лига със забележителен гол от воле в дербито с Арсенал и оттогава има 93 мача за отбора, като печели и двубоя с Бен Дейвис, който бе взет като втори човек за позицията му. 

В последните дни нови контракти с клуба преподписаха Кристиан Ериксен, Ерик Дайър, Деле Али, Хари Уинкс и Том Каръл, а се очаква и още футболисти да направят това. 

„Последните седмици бяха страхотни за клуба и това, че толкова много играчи подновяват договорите си означава, че те виждат, че отборът върви в правилната посока и съм невероятно щастлив, че аз също ще бъда тук доката остарея. Всички искаме да покажем, че случилото се миналия сезон не е случайно“ заяви Роуз, чийто тим започна без загуба в първенството.