Босът на Тотнъм Маурисио Почетино остана крайно недоволен от поражението от Монако с 1:2 на старта в Шампионската лига. 

Той обаче отказа да се оправдава с „Уембли”, който отново не донесе успех на отбора му, който падна за 5-и път поред на този стадион. Запитан дали ако мачът бе на „Уайт Харт Лейн” щеше да е различно, той отговори: 

„Това е само оправдание. Футболът се играе на терена. Трябва да си извлечем поуки и да не допускаме подобни голове като тези, които ни вкараха. Това е истината. Затова си говорихме в съблекалнята и всички се съгласиха. Жалко е, защото имахме възможност да зарадваме феновете си с добра игра и победа, но не успяхме” заяви той. 

„Смятам, че като цяло бяхме по-добри от Монако, но трябваше да покажем повече, да създадем повече положения и да сме по-агресивни. Липсваше ни обаче страст. Дадохме им шанс да играят на контраатака и да се чувстват комфортно, което оказа влияние” добави наставникът. 

„Когато казвам страст искам да усещам повече отдаденост от футболистите. Беше фантастична възможност, тъй като отдавна чакахме този момент. Борихме се много, за да стигнем дотук, така че сега можем само да си кажем: Защо не направихме повече?” изтъкна разочарованият бос.