Футболистите предпочитат да идват в Тотнъм не заради парите, а заради съвсем различни неща, категоричен е мениджърът на тима Маурисио Почетино. 

Лондончани не са сред клубовете, които плащат високи заплати и според аржентинеца това е ясно доказателство, че привличат играчи заради нещо друго. 

„Нашата сила не е финансовата страна. Ние сме привлекателни с базата си, с начина по който играем, философията ни за играта и заради страстта на феновете. Тотнъм е голям клуб за играчи, които искат да се наслаждават на футбола“ заяви Почетино. 

„Убеден съм, че парите не са движещата сила за футболистите ни. Те просто искат да играят за Тотнъм и това е много важно. Вярвам, че Сисоко, Янсен, Уаняма, Кейн, Лорис и Ериксен със сигурност ще взимат повече на друго място, но ето че те са тук, което е показателно“ добави той. 

„Когато си дете и гледаш футбол не те интересуват парите, а начина на игра. Ние просто сме късметлии, че нашите играчи са запазили тази страст и сега“ изтъкна наставникът, чийто тим утре гостува на Стоук в мач от 4-ия кръг на Висшата лига. Шпорите тръгнаха с победа и 2 равенства на старта на кампанията.